Steunzolen van Podozorg Badhoevedorp

Wat zijn steunzolen?

Een steunzool is een op maat gemaakte zool voor in de schoenen. Er zijn verschillende soorten zolen. U kunt denken aan een zool die de voetstand corrigeert. Ook kan een zool druk ontlastend werken bijvoorbeeld bij hielspoorklachten of een likdoorn. Er zijn zolen voor algemeen dagelijks gebruik of voor het sporten. Heeft u weinig ruimte in de schoen dan worden de zolen hierop aangepast.

De steunzolen kunnen in verschillende hardheden gemaakt worden. Ook het afdekmateriaal varieert. Afhankelijk van het doel en de klachten wordt in overleg met u de juiste keus gemaakt.

Schoedavies

U krijgt altijd een advies over welke schoenen u het best kunt dragen gecombineerd met uw steunzolen. Dit verhoogt kans dat uw voetklacht sneller verdwijnt.

Intake plannen in Badhoevedorp

Heeft u last van pijnlijke voeten en wilt u een intake plannen bij onze podoloog en fysiotherapeut in Badhoevedorp? Klik dan op onderstaande knop om een afspraak te maken!

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.